Våre medarbeidere

Vårt viktigste tilbud er vår fagkompetanse

Våre rådgivere har en allsidig bakgrunn og solid erfaring innen ulike fagfelt og produksjonsteknologier. Våre administratorer har lang administrativ praksis innen produktbeskyttelse, og våre systemer for saksbehandling og fristovervåking er av de mest moderne på markedet.

Steven van Dijk

Patentrådgiver | Europeisk patentfullmektig | UPC-representant | Partner

Ansatt i 2013. Partner siden 2019. Dobbelkvalifisert og registrert europeisk patentfullmektig og nederlandsk patentfullmektig.

Steven har lang og bred erfaring innen immaterialrett (IP). Etter mer enn seks år som forsker, ble han i 2003 del av IP-avdelingen hos Philips. Han har erfaring fra både privat praksis og industrien. I tillegg til ulike avdelinger hos Philips, har Steven arbeidet hos NXP-IP, DeltaPatents og Mapper Lithography.

Steven er svært kunnskapsrik innen en rekke IP-områder, fra utforming av patentsøknader, utarbeide imøtegåelser, alle former for sakføring overfor myndigheter i behandlingen av patentsøknader, ved innsigelser og rettstvister, FTO-analyser (freedom-to-operate), kartlegging og patentutnyttelse (bl. a. patentinngrepsvurdering, verdivurdering, riskvurdering, lisenskontrakter og forhandlinger).

Steven behersker nederlandsk, engelsk, norsk, fransk og tysk.

Spesialområder
Petroleumsteknologi, elektronikk, mekanikk, halvlederteknologi, måle- og kommunikasjonssystemer, elektrooptikk, LED-teknologi og MEMS teknologi.
Tilbake

Steven van Dijk

Patentrådgiver | Europeisk patentfullmektig | UPC-representant | Partner

Patent

Patent gir deg enerett på din tekniske oppfinnelse i inntil 20 år, og er dermed et konkurransefortrinn som kan gi økt salg og fortjeneste på ditt produkt.
Les mer

Varemerke

Et registrert varemerke gir enerett til kjennetegnet for dine varer og tjenester, og styrker merkevaren din. Rettigheten kan håndheves og utnyttes kommersielt.
Les mer

Design

Designbeskyttelse sikrer deg mot at andre produserer, importerer eller markedsfører etterligninger av ditt produktet.
Les mer