Vi åpner nytt avdelingskontor i Oslo

Aktuelt

19. september 2024

Snart 75 år, men i stadig utvikling

I forbindelse med Håmsø Patentbyrås 75-årsjubileum og som en del av vår vekststrategi, er vi stolte av å kunngjøre åpningen av vårt nye kontor i Oslo.


Hovedkontoret vårt forblir i Stavanger, men med det nye kontoret på plass, styrker vi vår tilstedeværelse og tilbyr enda bedre service og personlige møter for våre kunder på det sentrale Østlandet.


Andy Caulfield og Josh McLennon, har flyttet fra Stavanger til Oslo for å lede teamet i hovedstaden. Begge er erfarne europeiske patentfullmektiger med lang erfaring fra både Storbritannia og Norge. De er klare til å gi deg førsteklasses rådgivningen innen patenter og immaterielle rettigheter.

Andy og Josh ser frem til å gi klare, tydelige og ærlige råd, og fortsette vårt arbeid med å sikre og beskytte dine innovative ideer både i øst og vest.


For mer informasjon eller for å avtale et møte:

Kontakt oss

Patent

Patent gir deg enerett på din tekniske oppfinnelse i inntil 20 år, og er dermed et konkurransefortrinn som kan gi økt salg og fortjeneste på ditt produkt.
Les mer

Varemerke

Et registrert varemerke gir enerett til kjennetegnet for dine varer og tjenester, og styrker merkevaren din. Rettigheten kan håndheves og utnyttes kommersielt.
Les mer

Design

Designbeskyttelse sikrer deg mot at andre produserer, importerer eller markedsfører etterligninger av ditt produktet.
Les mer