Våre medarbeidere

Vårt viktigste tilbud er vår fagkompetanse

Våre rådgivere har en allsidig bakgrunn og solid erfaring innen ulike fagfelt og produksjonsteknologier. Våre administratorer har lang administrativ praksis innen produktbeskyttelse, og våre systemer for saksbehandling og fristovervåking er av de mest moderne på markedet.

Reidun Rosså Korsberg

Avd.leder design- og varemerker | Europeisk varemerke- og designfullmektig | Partner

Ansatt i 2003. Avdelingsleder for varemerke og design siden 2010. Partner siden 2019.

Reidun har lang erfaring med varemerke- og designbeskyttelse i inn- og utland. Hun bistår særlig klienter med rådgiving om varemerke- og designbeskyttelse, forundersøkelser, innlevering og oppfølging av søknader. Reidun har en cand.mag grad med engelsk, fransk og informatikk fra Norges Handelshøyskole og Universitetet i Bergen.

Før hun kom til Håmsø arbeidet Reidun blant annet som lærer i videregående skole og som sekretær i Otteren Trading AS. Reidun sine arbeidsspråk er norsk og engelsk, og hun har i tillegg kunnskaper i fransk, tysk og spansk.

Spesialområder
European Trade Mark and Design Attorney.
Tilbake

Reidun Rosså Korsberg

Avd.leder design- og varemerker | Europeisk varemerke- og designfullmektig | Partner

Patent

Patent gir deg enerett på din tekniske oppfinnelse i inntil 20 år, og er dermed et konkurransefortrinn som kan gi økt salg og fortjeneste på ditt produkt.
Les mer

Varemerke

Et registrert varemerke gir enerett til kjennetegnet for dine varer og tjenester, og styrker merkevaren din. Rettigheten kan håndheves og utnyttes kommersielt.
Les mer

Design

Designbeskyttelse sikrer deg mot at andre produserer, importerer eller markedsfører etterligninger av ditt produktet.
Les mer