Våre medarbeidere

Vårt viktigste tilbud er vår fagkompetanse

Våre rådgivere har en allsidig bakgrunn og solid erfaring innen ulike fagfelt og produksjonsteknologier. Våre administratorer har lang administrativ praksis innen produktbeskyttelse, og våre systemer for saksbehandling og fristovervåking er av de mest moderne på markedet.

Krister Mangersnes

Avd.leder patent | Europeisk patentfullmektig | Partner

Ansatt i 2010. Leder for patentavdelingen siden 2015. Partner og styreleder i selskapet siden 2019. Registrert europeisk patentfullmektig.

Krister har lang erfaring som europeisk patentfullmektig (EQE), og med å bistå norske og utenlandske klienter med rådgivning innenfor alle områder av immaterialrett, spesielt innenfor patent. Han har tung erfaring med innsigelses- og ankeprosesser, både overfor Patentstyret og KFIR i Norge og for det Europeiske patentverket.

Krister benyttes ofte som sakkyndigvitne i rettssaker om patent og han bistår klienter med strategi i tvistesaker. Han er mye brukt som foredragsholder for næringslivet innenfor områdene immaterialrett og entreprenørskap.

Krister har en doktorgrad i fysikk med spesialisering innenfor solcelleteknologi fra Universitetet i Oslo. Han har også bakgrunn som forsker innenfor solcelleteknologi fra Institutt for Energiteknikk.

Arbeidsspråk er engelsk og norsk, og han har grunnleggende kunnskap i fransk.

Spesialområder
Fornybar energi, nanoteknologi, halvlederteknologi, maskinteknikk og petroleumsteknologi.
Tilbake

Krister Mangersnes

Avd.leder patent | Europeisk patentfullmektig | Partner

Patent

Patent gir deg enerett på din tekniske oppfinnelse i inntil 20 år, og er dermed et konkurransefortrinn som kan gi økt salg og fortjeneste på ditt produkt.
Les mer

Varemerke

Et registrert varemerke gir enerett til kjennetegnet for dine varer og tjenester, og styrker merkevaren din. Rettigheten kan håndheves og utnyttes kommersielt.
Les mer

Design

Designbeskyttelse sikrer deg mot at andre produserer, importerer eller markedsfører etterligninger av ditt produktet.
Les mer