Flere stjerner til ansatte i Håmsø

Aktuelt

3. Oktober 2024

Fem av våre ansatte har i år mottatt utmerkelser fra Managing Intellectual Property i en nylig publisert bransjekåring.

Andy Caulfield og Filipe Funenga setter pris på utmerkelsen. Foto: Eva Kristin Solvik

Vi er stolte av å kunngjøre at våre medarbeidere Andy Caulfield og Filipe Funenga i er blitt anerkjent som «Rising Star 2024» av Managing Intellectual Property (Managing IP) i en nylig publisert bransjekåring. De mottok utmerkelsen også i fjor.

Tilbakemeldinger fra klienter og konkurrenter utgjør grunnlaget for utmerkelsen Rising Star. Dette er en uavhengig bekreftelse på at Andy og Filipe har sterke faglige kvalifikasjoner og leverer arbeid på et jevnt høyt nivå til våre kunder.

På spørsmål om hva de tenker om utmerkelsen, svarer Filipe at det å bli anerkjent i Rising Star-rangeringen er en ære. Rangeringens mål er å identifisere patentutøvere som har bidratt til firmaet og kundens suksess, noe jeg streber etter hver dag. Jeg er videre veldig takknemlig overfor mine kollegaer. Deres støtte og samarbeid har vært med på å foredle og forbedre ferdighetene mine til det nivået jeg er på i dag.

Andy setter stor pris på å få utmerkelsen Rising Star også i år. Alle i Håmsø jobber hardt hver dag for å betjene kundene våre på best mulig måte. Selskapets mål er å gi rådgivning av høy kvalitet på en pragmatisk og kostnadseffektiv måte. Jeg synes det er en ære å bli anerkjent for å bidra til dette målet.

I tillegg til de to, har tre av firmaets partnere fått utmerkelsen IP Star også dette året. IP Stars er seniorer som har blitt anbefalt eller identifisert som ledende skikkelser i deres firma og/eller jurisdiksjon.

Steven Van Dijk – Patent star 2024
Reidun Rosså Korsberg – Trade mark star 2024
Krister Mangersnes – Patent star 2024

Gratulerer så mye til alle fem!

Les mer om våre ansatte her

Patent

Patent gir deg enerett på din tekniske oppfinnelse i inntil 20 år, og er dermed et konkurransefortrinn som kan gi økt salg og fortjeneste på ditt produkt.
Les mer

Varemerke

Et registrert varemerke gir enerett til kjennetegnet for dine varer og tjenester, og styrker merkevaren din. Rettigheten kan håndheves og utnyttes kommersielt.
Les mer

Design

Designbeskyttelse sikrer deg mot at andre produserer, importerer eller markedsfører etterligninger av ditt produktet.
Les mer